27.3.09

Party down



Party down er en ny serie fra mannen bak Veronica Mars, altså også kjent som mannen i mitt liv, Rob Thomas. I tillegg er den skrevet av VM forfatterene, pluss at piloten har flere kjente og kjære skuespillere fra Veronica Mars, hvordan kan dette ikke lykkes?

Konseptet er et cateringfirma i LA, der en gjeng spesielle showbizwannaber har dagjobben sin i påvente av sitt store gjennombrudd. Strukturen er at hver episode viser et nytt selskap der de nødvendigvis kommer i kontakt med en rekke unike folk.

Jer har ikke helt klart å få tak på hvordan serien er, dømt kun ut i fra piloten vil jeg si at det er basert på en rekke tydelige karakterer og absurde situasjoner. Skuespillere og skribenter som ikke har slått gjennom byr jo nødvendigvis på en del morsomme scener. Det er underholdende, men jeg ble i alle fall ikke umiddelbart hekta. Skuespillerne er dog veldig lovende, og hele ideen med hvordan folk i LA tenker i en slags selvhøytidelig kvasifilosofisk måte(jmf Mirandas observasjon i Sex and the City) har jo mye komisk potensial, så jeg akter å gi det et par episoder til og så rapportere mer inngående!

Ingen kommentarer: